Micromedia Online
    

U dient eerst in te loggen.  
Inlognaam
Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Klik hier
Heeft u nog geen klantgegevens?? Klik hier
 
Super Mario Maker 2
Super Mario Maker 2
In Super Mario Maker 2 voor de Nintendo Switch kunnen spelers de Super Mario-levels van hun dromen bouwen en hebben ze toegang tot nog meer tools, voorwerpen en functies. De limited edition is beperkt beschikbaar, wees er dus snel bij! Vanaf 28 juni verkrijgbaar.
Razer Nari Ultimate
Razer Nari Ultimate
De Razer Nari Ultimate is de draadloze gaming headset met HyperSense-technologie die zorgt voor een extra dimensie. THX Spatial Audio zorgt voor ultramodern virtueel surroundgeluid, terwijl de Game/Chat Balance in draadloze modus de perfecte mix biedt tussen game- en chatvolume. Powered by Razer Chroma™.
Corsair HS35
Corsair HS35
Zet de HS35 stereo gamingheadset van CORSAIR op en speel urenlang in alle comfort dankzij het pluche geheugenfoam, de verstelbare oorschelpen en de lichtgewicht constructie. De op maat afgestemde neodymium luidsprekerdrivers van 50 mm en de volledig afneembare unidirectionele microfoon zorgen voor een hoge geluidskwaliteit en een heldere stem.
JBL Kids
JBL Kids
De veilige en lichte JBL JR300BT draadloze hoofdtelefoon in kinderformaat levert tot 12 uur lang legendarisch JBL-geluid en plezier voor de allerjongste muziekfans